Flytting

Hvordan pakke klær for flytting

Posted by egovmon258

Å flytte er slitsomt, spesielt hvis du har et rikholdig klesskap. Lær hvordan du pakker klær på riktig måte for å spare tid og unngå bekymringer.

Å pakke klær er ikke en oppgave mange liker. Det er lett å utsette klespakkingen til siste øyeblikk eller la være å gjøre det i det hele tatt. Vi har alle en tendens til å ta noen snarveier når vi pakker klær. Imidlertid kan litt organisering og de riktige teknikkene hjelpe deg å pakke klær slik at du kan flytte som en proff.

Vi har samlet noen effektive pakkemetoder som vil effektivisere klesflytteprosessen. Noen av disse metodene kan faktisk benyttes i siste øyeblikk uten at klærne dine tar skade av det. Før den store flyttingen kan du sette av litt tid til å lese denne guiden og planlegge med tanke på å lette flytteprosessen.

Trinn 1: Organiser, rydd og vask klærne

Før du pakker klær og tilbehør, bør du være sikker på at de er rene og fri for flekker. Vask alle plaggene dine, og la dem tørke helt før du bretter eller henger dem opp. Motstå fristelsen til å pakke flekkete eller ødelagte klær uten å få dem renset eller reparert først. Dette er tiden for å vurdere hele klesskapet og legge igjen plagg som ikke lenger duger.

For å komme i gang bør du vurdere følgende pakketips:

    • Organiser klær etter årstid og familiemedlem.

    • Lag bunker med lignende plagg og finn en flytteeske som passer til størrelsen på bunken.

    • Kast så mye ubrukte klær som mulig for å unngå mer pakking enn nødvendig.

    • Skill ut sesongklær som du ikke trenger under flyttingen.

Trinn 2: Pakk klær utenfor sesong i forkant

Når alle klærne er organisert, begynner du å pakke utenfor-sesong-klær i god tid. Dette er klær du ikke skal bruke innen tre måneder etter flyttedato. Merk disse boksene, slik at du vet at disse ikke trengs å pakkes ut med en gang. Hvis du oppbevarer dem lenger enn et par måneder, må du sørge for å beskytte plaggene mot fuktighet og skadedyr.

Trinn 3: Lag en flytteuke-pakke med klær

Finn en koffert, veske eller eske til hvert familiemedlem og sett av klær til en flytteuke-garderobe. Etter en lang flytting kan det ta uker eller måneder å pakke ut. Gi deg selv en buffer ved å pakke klær du kan bruke den første uken. Sørg for å ta med alt det viktigste, som nok sokker, undertøy og pysjamas.